Nagelbeugels voor ingroeiende nagels

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende nagels. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen – zelfs voor jonge kinderen en diabetici. Zowel de medische als de cosmetische resultaten die pedicure en hun clienten overtuigd. Het is een zacht alternatief voor de regulering van de nagel afwijkingen. Het helpt misvormde nagels in een natuurlijke, gezonde groei. Via deze methode kan gemakkelijk te voorkomen klachten snel en duurzaam worden aangepakt.

De nagelbeugel is aangepast aan de nagelvorm en direct klaar om te worden aangebracht, dit geeft meestal direct een merkbare verlichting voor de client. De lijm en het activeren van de Podofix neemt slechts enkele minuten in beslag en is nauwelijks waarneembaar. De plakbeugel bestaat uit een elastische kunstof voetje dat op de nagel wordt gelijmd en een activeringsdraad die de beugel aantrekt nadat deze op de nagel is gelijmd. De Podofix beugel kan voor nagenoeg alle soorten van vervormde pijnlijk ingroeiende of gekrulde nagels gebruikt worden.

Afhankelijk van de omstandigheden blijft de beugel op de nagel zitten voor een periode van twee weken tot ongeveer twee maanden.
Daarna kan de beugel weer vervangen worden tot het gewenste effect van de behandeling is bereikt.

Wilt u weten of deze behandeling ook voor u geschikt is: Twijfel niet en vraag gerust!