5 tips voor een pedicureafspraak

Er is een groot tekort aan pedicures. Vooral in de lente en zomermaanden is mijn agenda snel volgeboekt. Veel pedicures hebben op dit moment een klantenstop en een afspraak maken kan lastig zijn. Daarom geef ik je 5 Tips om de kans op een pedicure afspraak te vergroten.

Tip 1. Maak zo vroeg mogelijk een afspraak. In het najaar en het vroege voorjaar hebben de meeste pedicures meer ruimte in de agenda. Het is niet meer ongebruikelijk om 3 tot 6 maanden van tevoren al een plekje te reserveren.

Tip 2. Maak duidelijk waarvoor je een afspraak wilt. Is het omdat je pijn hebt, of wil je graag mooie voeten, heb je probleemvoeten of wil je graag advies over zelfzorg. Zo kan ik beter inschatten wat er nodig is en of dit in mijn agenda of mogelijkheden past.

Tip 3. Vraag bij voetproblemen advies of informatie per email info@eniquefeet.nl of whatsapp. Leg duidelijk uit wat het probleem is en voeg eventueel foto’s toe om het verhaal duidelijk te maken. Ik kan dan reageren wanneer er tijd is. Soms kan je een probleem zelf oplossen met tips van mij of zijn er hulpmiddelen om in ieder geval even een poosje door te kunnen lopen totdat je een afspraak hebt.

Tip 4. Kun je bij mij geen afspraak meer maken? Kijk dan ook eens op de website van Provoet Professionals waar nog meer pedicures in de buurt op staan. Of misschien kunt u net iets verderop wel terecht.

Tip 5. Lijkt het je wat om pedicure te worden? kijk eens op Provoet.nl naar de opleidingseisen. Met een STAP budget kun je al starten! Je bent van harte welkom als collega, werk gegarandeerd:-)