voeten in vorm

10 juni 2013

Veel mensen sporten, voor hun plezier maar ook om gezond bezig te zijn. Welke sport je ook beoefent, je voeten zijn nagenoeg onmisbaar. ProVoet, Brancheorganisatie voor de Pedicure wil sporters bewuster maken van het belang van gezonde voeten.

Wat veel sporters niet weten, is hoe waardevol een bezoekje aan de pedicure kan zijn. Want een pedicure die aangesloten is bij ProVoet weet als geen ander hoe je sportvoeten in goede conditie krijgt en houdt. Door klachten te behandelen, maar ook preventief. Bovendien kan hij of zij deskundig adviseren over de aanschaf van de juiste sportschoenen en de persoonlijke verzorging van je voeten. Reden genoeg om eens binnen te stappen!

Voeten in Vorm
Nathalie Klopman, Communicatieadviseur van ProVoet: ‘In vrijwel alle takken van sport spelen voeten een belangrijke rol. Wanneer deze niet in vorm zijn, gaat sporten lastiger en neemt de kans op blessures toe. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Je sport immers juist om zelf lekker in vorm te komen en te blijven. Met deze campagne willen we uitdragen hoe belangrijk de zorg voor je voeten is. Want wanneer je voeten in vorm zijn, ben jij dat ook.’

bron: Provoet