Pedicurepraktijk Enique Feet geopend

Enneke Schep- van Twillert opent aanstaande zaterdag haar nieuwe pedicurepraktijk. Vanaf begin 2010 is ze al werkzaam als pedicure, eerst in huis, maar nu wordt de nieuwe praktijkruimte naast het huis, op de begane grond in gebruik genomen. Dit is erg fijn, ook voor mensen die slecht ter been zijn.
Enneke is op het idee gekomen om voor pedicure te gaan leren, doordat ze zelf ook vaak voetklachten had, en hiermee naar een pedicure ging. Het was zo fijn om daarna zonder pijn en met een heel ontspannen gevoel weer naar huis te gaan, hierdoor is het plan geboren om dit zelf ook te gaan doen.
Ze heeft haar opleiding gevolgd op de IMKO in Amersfoort. Deze school is aangesloten bij de vakorganisatie ProVoet. ProVoet houdt zich bezig met het bevorderen van de kwaliteit van de pedicure om garant te staan voor een goede en verantwoorde zorgverlening.
Enneke; “Als u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen, is het duidelijk dat uw voeten veel te (ver) dragen hebben en het dus verstandig is om uw voeten goed te verzorgen en te verwennen”. Steeds meer mensen zien hier het belang van in.

Naast de pedicurebehandeling die erop gericht zijn om uw voetproblemen zoals eelt, likdoorns, ingroeiende teennagels enzovoorts op te lossen, kunt u bij Enique Feet ook terecht voor cosmetische voetbehandelingen, een heerlijke voetmassage.
U kunt uw nagels laten lakken met een nieuwe gellaquer, die gegarandeerd wel 6 weken goed blijft zitten!
Ook als uw nagels lelijk zijn door kalk, kunt u bij Enique Feet nagelreparaties van ‘kalknagels’ en mycosenagels. Met sculpturegel van Christrio voor mycosenagels wordt een nieuwe nagel gebouwd op uw ‘lelijke’ nagel. Met een fantastisch resultaat!