Behandelingen

16 maart 2017

Na afloop van uw basispedicure behandeling krijgt u een heerlijke Spa Wellness behandeling, bestaande uit: • Een lekker warm of verkoelend voetenbad, gevolgd door • Een heerlijke voetenscrub met abrikozenkernels • Een voetpakking met een verzachtende, verfrissende crème Tenslotte worden uw voeten getrakteerd op een heerlijke voetmassage.

16 maart 2017

Indien uw voetverzorging en controle belangrijk is voor uw gezondheid en u tot een risicogroep behoort, is het in sommige gevallen mogelijk dat uw Zorgverzekering een (deel van uw) behandeling vergoed. In dit geval kan ik de factuur indienen bij uw zorgverzekering omdat ik gespecialiseerd ben als Medisch Pedicure. Vraag naar de mogelijkheden.

10 februari 2012

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingroeiende nagels. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen – zelfs voor jonge kinderen en diabetici. Zowel de medische als de cosmetische resultaten die pedicure en hun clienten overtuigd. Het is een zacht alternatief voor de regulering van de nagel afwijkingen.

23 mei 2011

Je krijgt aan het eind van je zwangerschaps steeds meer last van je buik; help! je kunt niet meer bij je voeten komen! Daarom heb ik de volgende verwenbehandeling voor je samengesteld: – ca. 2 tot 6 weken voor de uitgerekende datum krijg je een basis voetbehandeling met een ontspannende voetmassage en worden je nagels

30 maart 2011

Uw nagels worden gelakt met een basis lak, een kleur naar uw keuze en een toplaag. Deze nagellak blijft ongeveer 4 weken goed zitten. U kunt uw nagel laten versieren met nailart naar keuze.